En Sıcak Konular

DEMOKRAT PARTİ'DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA

18 Kasım 2010 15:25 tsi
DEMOKRAT PARTİ'DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA Kurban Bayramının 2.günü geleneksel olarak yapılan siyasi partiler arası bayramlaşmada Demokrat Parti' yi bir kaç parti dışında tüm partiler ziyaret ederek bayramı kutladılar.

DEMOKRAT PARTİDE COŞKULU BAYRAMLAŞMA
 
Kurban Bayramının 2.günü geleneksel olarak yapılan siyasi partiler arası bayramlaşmada Demokrat Parti' yi bir kaç parti dışında tüm partiler ziyaret ederek bayramı kutladılar.

 

AKP,CHP,MHP,BBP,DSP,SAADET,EDP ,İŞÇİ PARTİSİ ve Türkiye Partisi  temsilcileri Demokrat Parti Genel Merkezine gelerek Demokrat Parti ile bayramlaştılar..CHP heyetini İsa Gök temsil ederken ; MHP Heyetine başkanlık eden Faruk Bal  Demokrat Parti 'ye bayram ziyaretine gelenler arasındaydı.
 
HAS Parti geleceğini bilgilendirmiş olmasına rağmen organize olamaması nedeni ile bayram ziyareti için Demokrat Parti genel merkezini ziyaret etmedi.
 
Demokrat Parti karşılama heyetinin başkanlığını  Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık ve beraberinde Yüksek Haysiyet Divanı Başkanı Tayyar Hindistan , Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci ,GİK üyeleri Erkut Şenbaş ve Adnan Tufan   yer aldı.
 
Her Bayram da gelenekselleşen  parti ve halk bayramlaşması Demokrat Parti Genel Merkezinde halkın yoğun katılımı  ile gerçekleşti.
Konferans salonuna alınan partililere hitaben bir konuşma yapan ;
 
Genel Başkan Vekili Salih Uzun konuşmasında  " Şehitleri rahmetle anarken ;Rahmetli Adnan Menderes ve Özal bizimdir.Her zaman felsefemizin mimarı olmuş değerli liderlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.
 
Demokrat Partinin parlamento dışında olmasına rağmen herkesin dikkatle takip ettiği bir parti olduğunu ve  Parlamento dışında son bayramı geçirdiklerini ifade ederken ;Demokrat Parti iktidara yürüyor.Tüm Türkiye' yi Demokrat ve güzel günlere inşallah yine Demokrat Parti  taşıyacaktır " dedi...
 
Partide gerçekleşen halk bayramlaşmasında Genel Başkan Vekili Salih Uzun ve eşi Gamze Uzun, Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat Başkanı ) Ahmet Uyanık  ,Bir çok Genel İdare Kurulu üyeleri ,Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci, Kadın Kolları GİK üyesi Av.Sibel Kızılkaya İtkü  Ankara il ve ilçe başkanları,teşkilatlar ve partililer coşkulu bir şekilde katılarak  bayramlaştılar.

 

 
 
Not: Bu haber ve haberle ilgili fotoğraflar Mir Haber'e,"Demokrat Haberler Ajansı" tarafından e-posta yolu ile gönderilmiştir.


Bu haber 1,971 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,235 µs