En Sıcak Konular

DP KADIN KOLLARI PARTİDE DAHA FAZLA KADIN SİYASETÇİ İSTİYOR

7 Ocak 2011 22:09 tsi
DP KADIN KOLLARI PARTİDE DAHA FAZLA KADIN SİYASETÇİ İSTİYOR Demokrat Parti Genel Merkezinde gerçekleşen toplantı ; Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci başkanlığında ; Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Sibel Kızılkaya İtkü ve başkanlık divanı üyeleri tam ve eksiksiz olarak katılımı ile gerçekleşt

DEMOKRAT PARTİ KADIN KOLLARI  2011’ E HIZLI BAŞLADI
 
Demokrat Parti Genel Merkezinde gerçekleşen toplantı ; Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci  başkanlığında ; Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Sibel Kızılkaya İtkü ve başkanlık divanı üyeleri tam ve eksiksiz olarak katılımı ile gerçekleşti ..
 
Toplantıda özellikle kongreye sayılı günler kala ; Kadın Kolları Başkanlık divanı’nın daha fazla kadın siyasetçiye tüm  Demokrat Parti teşkilatlarında  yer verilmesi ile ilgili olarak Kongre’ye sunulmak üzere tüzük değişikliği üzerinde çalışmaların tamamlandığı belirtildi.
 
Kadın Kolları Başkanlık divanı toplantısında siyasette İktidar Partisi tarafından kullanılan sosyal yardımların kaynağı ile ilgili çalışma başlattı . Özel olarak bu konu ile ilgili Genel Başkan vekili Av.Sibel Kızılkaya İtkü ve Başkanlık divanı üyesi  Kadın Kolları Genel Sekreteri Melek Ünal tarafından hazırlanacak olan Siyasette Sosyal Yardım konusunu derinlemesine inceleyerek bu konuda para kaynakları ve bu kaynaklara maddi destek sağlayan kurum ve kuruluşların tespit edilerek hazırlanacak olan raporun Türkiye Kamuoyu ile paylaşacağı ifade edildi.
 
Başkanlık Divanı toplantısı sonrasında yazılı açıklama yapan,Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci:

“Kongre sayılı günler kala önceliğimiz daha fazla kadın siyasetçiye tüm Türkiye teşkilatlarında görev verilmesi konusu olup bu nedenle parti tüzüğümüzde değişiklik yapılması gerekiyor. Bu tüzük değişikliği için önerimizi hazırladık. Kongrede oylamaya sunulacak. Demokrat Parti delegeleri her zaman değişime açıktır. Umarız kadın siyasetçilerin daha fazla GİK,il,ilçe teşkilatlarında görevlendirilmesi konusunda bize kulak vereceklerdir.Türkiye’de ilk defa FİİLİ EŞİTLİK konusunu gündeme getiren Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı olup bu kongre ile kadınlarımızın önü açılacaktır.
 
Ayrıca seçim sathında olmamız sebebi ile ; Sosyal yardım adı altında yıllardır yapılan yardımların kaynağını araştırmaya tabi tutuyoruz. Çok ilginç bilgilere ulaştık. Tabi olarak doğruluğu ve raporun hazırlanması zaman alacak .Ocak ayı bitmeden tespitlerimizi Türkiye Kamuoyu ile paylaşacağız. Bu konu aslında çok önemli. Böylece sekiz yıldır iktidar olan bir parti’nin maddi süreçler üzerinden elde etmiş olduğu başarının gerçek perde arkasını tüm Türkiye öğrenmiş olacak. Şu kadar söylenebilir ki bu tür sosyal yardım adı altında bir partiyi zirveye çıkartan sonucun dikkate değer hususu son yıllarda adı öne çok çıkan fakat vergi listelerinde yer almayan önemli kuruluşlar.
 
Tabi olarak ülkemizde halkımız artık yoksullaşıyor.Yoksul sayımız TÜİK açıklamasına göre 12.7 milyona ulaşmış durumda. Bunun en büyük sebebi hiç kuşkusuz mevcut iktidar olup; kimse için artık enkaz edebiyatı veya zenginleşme rüyası gibi bir husus kalmamıştır” dedi

 

Not: Bu haber ve ilgili fotoğraf  Mir Haber'e demokrathaberlerajansi tarafından yayımlanmak üzere e-posta ile gönderilmiştir.



Bu haber 1,136 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,558 µs