En Sıcak Konular

DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KAHVECİ KAHRAMANMARAŞ'TA TEMASLARDA BULUNDU

3 Mayıs 2011 19:33 tsi
DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KAHVECİ KAHRAMANMARAŞ'TA TEMASLARDA BULUNDU Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci Güneydoğu gezisi kapsamında Kahramanmaraş’ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında illeri gezen ve kadın teşkilatlarının seçim çalışmalarını yerinde gören Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci Güneydoğu gezisi kapsamında Kahramanmaraş’ı ziyaret etti.
 
Uydu üzerinden yayın yapan ve Türkiye’nin her yerinden izlenebilen AKSU TV ‘de canlı olarak yayınlanan “GÜNDEM” programına (29.04.2011- 45 dakika ) canlı yayın konuğu olarak katılan Kahveci “ Özellikle son günlerde Kahramanmaraş’ta artış gösteren toplu intihar vakalarının AKP döneminde neredeyse yok edilmeye çalışılan aile kurumunun sonucu olduğunu ifade eden Kahveci ; Siyasi iktidar  ile ülkemiz ve insanlarımız toplumsal travma geçiriyor. Kahramanmaraş’ta yaşanan açıkça budur” dedi. Canlı yayında Demokrat Parti’nin kadın milletvekili adayları açısından istatistiki olarak tüm siyasi partiler içerisinde lider konumda olduğunu ifade eden Kahveci ; Kadın milletvekili aday sayımız 113 ve bu adaylarımızdan 11 tanesi birinci sırada yer alıyor. Kaldı ki seçilebilecek yerler açısından ise yine ilk on sıralamada kadın adaylara en fazla imkan tanıyan parti Demokrat Parti'dir. Tüm kadınlarımızın bu hususu göz önüne alarak 2011 haziran seçimlerinde  kadına pozitif olarak yer veren  Demokrat Parti’ye oy vermelerini talep ediyorum” dedi.
Canlı yayında program sunucusunun " Yaptıkları araştırmada siyasi partilerin 2011 Haziran seçimleri için  kadın milletvekili sayısında yapılan artışın sebebinin Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olan Kahveci’nin siyasi fiili eşitlik söylemi olduğu ve bu tablonun mimarının  Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci olmasının kendilerini memnun ettiğini canlı yayında ifade etmesi ise Demokrat Parti adına Kadın Kolları Genel Başkanı Kahveci’nin “ Evet , bugün tüm siyasi partilerin bu kadar çok kadın adaylara yer vermesinin sebebi Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olarak yapmış olduğum açıklamalar ve çalışmalardır.”dedi.
 
Canlı yayın sonrası ;
 
Demokrat Parti Kahramanmaraş il binasında partililer ile basın toplantısı düzenleyen  Kahveci açıklamasında şunları ifade etti. “ Vatanın bölünmez bir bütün olduğunu belirterek, ülkenin sosyal travma geçirdiğini, milli – manevi ve insani değerlerin her geçen gün kaybolup, iktidarın çılgın proje diye adlandırdığı ileriye dönük siyasi yatırımına değindi, “Ülke bölünüyor, bunlar çılgın proje derdindeler. GAP elden gidiyor, eğitimde ve sağlıkta istenen yerde değiliz. Tarım dersen çiftçi dışa bağımlı hale gelmiş, üretici perişan. Daha bu ülke okuma-yazma sorununu çözememişken, hayalden öteye gitmeyecek çılgın proje neyin nesi? İstihdam sorunu, konut edindirme hakkı, medeni kanun ve seçim kanunu hususunda somut adımlar atılmadı, terör her geçen gün tırmanışta, namus cinayetleri dur durak bilmiyor. Caydırıcı cezalar gerekirken iktidar ne idüğü belirsiz çılgın proje diye tutturmuş gidiyor” dedi.
DP’nin güçlenmesi, seçimde başarılı olması için kadınlara, gençlere ve herkese ihtiyaçları olduğuna işaret etti, Bağımsız Türkiye Partisi ve  genel başkanı Sayın Prof. Dr. Haydar Baş bey  ile olan ittifakın bu ülke için hayırlı sonuçlara ulaşacağını” vurguladı.Konuşmasının sonunda Kahveci “ KIRATA BİNDİK, ŞAHA KALKMAYA VAR MISINIZ ?” diye partililere sordu. Salonu hınca hınç dolduran partililerin hep bir ağızdan evet diyerek Kahveci’ yi alkışladıkları görüldü.
Basın toplantısı sonrasında Bölücü terörün hain tuzağında şehit düşen Kahramanmaraşlı uzman çavuş Durdu Çapar’ın ailesine başsağlığı dilemek için cenaze evini ziyaret eden Kahveci başsağlığı ziyareti sırasında “Demokrat misyon olarak Türkiye için birlik ve bütünlüğümüzü korumak adına terörü kazıdık.Fakat AKP iktidarı ile terör tırmanışa geçti.AKP  döneminde devlet teröre karşı zayıflatıldı. Oyunuzu Kırat’ a verin ki analar ağlamasın, kadınlarımız dul,çocuklarımız yetim kalmasın terörün kökünü kazıyalım” dedi.

 

Kaynak: Demokrat Haberler Ajansı



Bu haber 1,020 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,718 µs