En Sıcak Konular

İSPARTA'DA OZAN ARİF RÜZGARI

4 Temmuz 2011 12:18 tsi
İSPARTA'DA OZAN ARİF RÜZGARI Sevenleriyle Isparta’da hasret gideren Ozan Arif Türk Ocağı Şöleni’ne renk kattı.

Isparta Ozan Arif’le coştu

Sevenleriyle Isparta’da hasret gideren Ozan Arif Türk Ocağı Şöleni’ne renk kattı.

Ozan Arif, Türk Ocakları Isparta Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Türk Ocağı Şölenleri’nin 6.sının onur konuğu oldu.

Birlikte söylediler
Geniş bir katılımla gerçekleştirilen şölende gün boyu piknik yapan vatandaşlar daha sonra Ozan Arif’in konseriyle unutulmaz bir gün yaşadı.
 
Isparta’daki şölende Ozan Arif coşkusu
 
Isparta’da dün Ozan Arif rüzgarı esti. Türk Ocakları Isparta Şubesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Türk Ocağı Şölenleri’nin altıncısı dün Isparta Gölcük DSİ tesislerinde gerçekleştirildi. Açık havada yaklaşık 6 saat süren şölende katılımcılar Ozan Arif’in konseriyle coştu. Şölende vatandaşlar piknik yaparak eğlenirken düzenlenen yarışmalar şölene renk kattı. Türk Ocakları Isparta Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel şöleni Isparta Vali Yardımcısı Kadri Canan da izledi. Şölene Türk Ocakları MYK Üyesi Efendi Barutçu, Türk Ocakları Isparta Şube Başkanı Levent Başyiğit, Türk Ocakları İstanbul Şube Başkanı Cezmi Bayram, Eskişehir Türk Ocakları Şube Başkanı Prof. Dr. Edip Ünal, Antalya Türk Ocakları Şube Başkanı Abdullah Uysal, Bakırköy Türk Ocakları Şube Başkanı Arif Akdeniz, Burdur Türk Ocakları Şube Başkanı Halil Rişmanoğlu da katıldı. Şölene vatandaşların yanı sıra,. Türk Ocakları üyelerinin eş ve çocukları da geldi.  Şölene katılanlara pilav, ayran ve helva ikram edildi. Gençlik Kollarından Bilge Can Saraç ve Nevzat Akduran’ın konseriyle başlayan etkinlikler mehter takımının gösterisiyle devam etti. Şölende yapılan kız ve erkek çocuklarına ayrı olmak üzere çuval yarışması düzenlendi. Şölenin ilgi çeken yarışmalarından bir tanesi de ağızda kaşık ile yumurta taşıma yarışı oldu. Ayrıca, Milli okçuların katıldığı okçuluk yarışları yapıldı.

Ödül, Isparta gülü
Yarışmalarda dereceye girenlere hediye olarak Isparta’nın meşhur güllerinden üretilen ürünler hediye olarak verildi. Bunu takiben yetişkinlere yönelik halat çekme yarışması yapıldı. Bu yarışma çok çekişmeli geçti. Şölenin en çok ilgi çeken etkinliği ise Ozan Arif’in konseri oldu. (Haber:  Halime ÖZTÜRK-Yeniçağ)

Kaynak:



Bu haber 2,025 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,294 µs