En Sıcak Konular

PKK YANDAŞLARI YIKILAN HEYKEL İÇİN YURT ÇAPINDA OLAY ÇIKARDI

22 Ağustos 2014 20:40 tsi
PKK YANDAŞLARI YIKILAN HEYKEL İÇİN YURT ÇAPINDA OLAY ÇIKARDI Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde terörist Mahsum Korkmaz’ın bir mezarlığa dikilen heykelinin kaldırılmasını bahane eden terör örgütü PKK sempatizanları çeşitli illerde olay çıkardı.

Hainin heykelini bahane edip yakıp yıktılar

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde terörist Mahsum Korkmaz'ın bir mezarlığa dikilen heykelinin kaldırılmasını bahane eden terör örgütü PKK sempatizanları çeşitli illerde olay çıkardı.

Erzurum'un Tekman ilçesinde önceki gün başlayan karayolu kapatma eylemi sabaha kadar sürdü. Yüzü kapalı PKK'lılar, kimlik kontrolü yaparak, araçların geçişine izin vermedi.  

Esnaf tepkisi: 6 yaralı
Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde HDP ve DBP ilçe teşkilatları, basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması sonrası slogan atarak yürüyüşe geçen gruptan yüzleri maskeli PKK'lılar, bazı esnaflara iş yerlerinin açık olduğu gerekçesi ile molotof bombası, havai fişek, taş ve sopalarla saldırı gerçekleştirdi. İş yeri sahipleri ve yüzleri maskeli kişiler arasında çıkan arbedeye emniyet güçleri müdahale etti. Çıkan olaylarda 6 kişi yaralandı, 1 polis aracı molotof bombası ile yakılarak kullanılamaz hale getirildi.  

Şırnak'ta izinsiz gösteri
Şırnak'ta Ömer Kabak Meydanı'nda toplanan yüzleri maskeli bir grup, yollarda çöp konteynerleri ve lastiklerle barikat kurdu. Güvenlik güçlerine taş, havai fişek ve molotofkokteyli ile saldıran gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Öte yandan göstericilerin polise fırlattıkları molotof kokteyllerinin isabet ettiği bazı iş yerleri ve araçlar zarar gördü. 

Diyarbakır karıştı
Diyarbakır'ın Sur ilçesi Melikahmet Caddesi'nde PKK'lı teröristler, eylem yaptı. Caddede toplanan ve yürüyüş yapmak isteyen ve molotof kokteyli aetan PKK'lılara, polis zırhlı araç, gaz bombası ve tazyikli su ile karşılık verdi. Bağlar ilçesinde ise Göçmenler Caddesi'ndeki Birlik Lisesi önünde bir araya gelen çok sayıda PKK'lı teröristler, Bağlar Polis Karakolu'na doğru "İntikam!" sloganları atarak yürüdü. Karakol önünde bekleyen polisler, molotofkokteyli ve havai fişek de atan PKK'lıları geri püskürttü. 

Hakkari ve Adana
Hakkari'de, PKK üyesi gruplar, Berçelan, Keklikpınar, Medrese, Kıran ve Yenimahalle mahallerinde bir araya gelerek, yürüyüş yaptı. Polisin müdahalesiyle çıkan çatışma, sabaha kadar devam etti. Adana'nın Seyhan İlçesi'ne bağlı Gülbahçe Mahallesi'nde ise DBP'lilerin çıkardığı olaylara polis müdahale etti. 

İstanbul'da 3 ilçe
Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde biraraya gelen HDP'liler, E-5 karayolunu bir süre trafiğa kapadı. Küçükçekmece'de ise DBP'liler DBP ilçe binası önünde basın açıklaması yaptı. Kadıköy'de de terör örgütü PKK yanlısı HDK-HDP'lilerin sözde protesto yürüyüşüne vatandaşlar tepki gösterdi. PKK yanlılarının attığı molotof kokteyli bir otobüsün camına isabet etti. Emniyet güçlerinin müdahalesiyle terör örgütü sempatizanları dağıldı.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/hainin-heykelini-bahane-edip-yakip-yiktilar-101707h.htm


Bu haber 853 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,636 µs