En Sıcak Konular

AMERİKAN BAHARINI BAŞLATIYORUZ

22 Ağustos 2014 21:34 tsi
AMERİKAN BAHARINI BAŞLATIYORUZ Amerika’da son günlerde 18 yaşındaki silahsız bir gencin polis tarafından öldürülmesiyle başlayan şiddet olayları devam ediyor.

Amerikan baharını başlatıyoruz

Amerika'da son günlerde 18 yaşındaki silahsız bir gencin polis tarafından öldürülmesiyle başlayan şiddet olayları devam ediyor. Basın yayın organları haber yapmasa da olaylar durmak bilmiyor. Siyah derili vatandaşlar kitleler halinde sokaklara dökülmüş.
Polis, olayları askerî teçhizatla yatıştırmaya çalışmış, bir hafta boyunca devam eden gösterilerde protestoculara her gece biber gazı ve plastik mermiyle saldırmış. Yani anlayacağınız Amerika zor durumda. Biz Türkler dünyaya barış, huzur, demokrasi götüren bir milletiz. Onlara yardımcı olmalıyız. İnsanlık ölmedi ya. Türk düşünce kuruluşları, üniversiteleri, siyasetçileri, istihbaratçıları ve aydınları olarak kafa kafaya verelim, Amerika'ya refah, huzur ve barış götürmek için demokrasi, çözüm, açılım paketleri hazırlayıp bir Amerika baharı, zeytin gözlü siyahiler için bir zeytin devrimi ayarlayalım.
Amerika'ya bir an önce ileri demokrasi götürmeliyiz. Amerika'da ulus devlet diktatoryasını yıkmalı, halklara özgürlük getirmeliyiz. Bütün devlet dairelerinin duvarlarından George Washington'un resimlerini indirmeliyiz. Yıllardır "Ne mutlu Amerikanım" sözünü dağlara taşlara yazdılar. Bu ilkelliktir ve aşılacaktır. 
George Washington'un karşısında sap gibi dikilip durmasınlar, Putperestlik olur. Ama İsrail'i ziyaret ettiklerinde, Yad Vashem Müzesi'nde Siyonizme saygı duruşunda bulunabilirler. O duruş, sap gibi dikilmek değil; demokrasi, hümanizm ve diplomasidir. Bu, siyasi olarak İsrail'e ve Siyonizme saygı göstermektir ve uygarlıktır. Washingtonizm ve Amerikan ordusu vesayetine son vermeliyiz. Zira militarist, vesayetçi rejim geri ve ilkel bir rejimdir. Amerikan devletine isyan eden bütün eşkıyaları bastıran Amerikan subaylarını darbeci, militarist diye kodese tıkmalıyız. Amerika'da bulunan 36 etnik grubun her birine ayrı ayrı eğitim dili vermeli, 36 ayrı resmî dil ilan etmeliyiz. Amerikan anayasasını bir an önce değiştirmeliyiz. "Amerika Amerikalılarındır" demek ırkçılıktır. Amerika, herkesindir. Amerika'da zenci, İspanyol, Çin, Arap, Türk, Alman, Fransız, İngiliz, Rus açılımlarını başlatmalıyız. Amerika'da "yaşasın halkların kardeşliği ve 36 etnik grup" sloganıyla özerklik, federasyon çalışmalarına başlamalıyız. Amerikan devletine ve rejimine isyan etmiş, Amerikan askerlerini, vatandaşlarını çoluk çocuk demeden öldürmüş, Amerika'yı bölüp parçalamaya çalışmış ne kadar eşkıya varsa hepsinin heykelini dikelim, eşkıyalar için şehit mezarlıkları yapalım. Amerika'nın bazı bölgelerinde yolları Amerikan askeri ve polis değil de bölge halkları kontrol etsin, yol çevirmeleri yapsın. Amerika'da 36 eyalet, kendi bölgesinde Amerikan askeri istemesin, "sömürgeci Amerikan askeri defol" diye bağırsın. Eyaletlerde herkes kaçak elektrik kullansın, eyalet eşkıyası vergi toplasın, canları isteyince dükkânlarının kepenklerini kapatsın, çocukları kandırıp eşkıya yapmak için dağa kaldırsın, biz de onlara askerî eğitim verelim ve silah yardımı yapalım. Halk mahkemeleri kurup kendi kendilerine hâkim, mahkum, avukat, savcı, mübaşir oyunları oynasınlar. Amerika merkezî devletine isyan eden eyalet başları ile Amerika devleti arasında arabulucu olalım, Ankara'da toplantı ve görüşme düzenleyelim, açılım saçılım anlaşmaları ayarlayalım. Ankara müzakereleri ve görüşmeleri adı altında çözüm için yol haritası belirleyelim. Amerikan jandarmasını ve polisini tasfiye edelim, yerine 50.000 kişilik eyalet eşkıyalarından sınır güvenlik birimi kuralım, devletin sınırlarını ve asayişini eyalet eşkıya birimlerine teslim edelim. 
Para ve silah yardımı yapalım da "Amerika Avrupa Hıristiyan Devleti" adında bir örgüt kuralım. Bu örgüt, Katolik olmayan diğer Hıristiyan mezhep mensuplarının hepsinin kafasını kör bıçakla kessin. Bu örgüt, Katolik olmayan herkesin karısını, kızını toplayıp esir pazarlarında cariye olarak satsın. 
 Velhasılı Amerika, Amerikalılara bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir. Bir el atalım.

Prof. Dr. Nurullah Çetin - Yeni Mesaj

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12010781/amerikan-baharini-baslatiyoruz/prof-dr-nurullah-cetin


Bu haber 765 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,127 µs