En Sıcak Konular

PORLAND’DAN INSTAGRAM YARIŞMASI

18 Eylül 2014 13:03 tsi
PORLAND’DAN INSTAGRAM YARIŞMASI Porland sosyal paylaşım sitesi Instagram’da, 18 yaşından büyük olan herkesi neşeli bir fotoğraf yarışmasına davet ediyor.

PORLAND'DAN INSTAGRAM YARIŞMASI:

"YEDİĞİN İÇTİĞİN SENİN OLSUN TABAĞIN ALTINDAKİ PORLAND'I BİZİMLE PAYLAŞ!''

Porland sosyal paylaşım sitesi Instagram'da, 18 yaşından büyük olan herkesi neşeli bir fotoğraf yarışmasına davet ediyor. 
Porland'ın resmi Instagram sayfasında (www.instagram.com/porlandkurumsal), ''Yediğin içtiğin senin olsun tabağın altındaki Porland'ı bizimle paylaş!'' sloganı ile 15 Eylül – 20 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmada Jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen üç kişi, Porland Kaya & Maya Aşkı Koleksiyonu'ndan altı kişilik yemek takımı kazanma şansı yakalıyor.
Yarışmaya katılmak için;  evde, restoranda, kafede, otelde, okulda, sokakta mekân farketmeksizin her yerden, kullandığınız porselenlerin altında yer alan ''Porland logosunu'' göstererek, en mutlu anlarınızın fotoğrafını #porlandheryerde hashtagi ile Instagram'da paylaşmanız gerekiyor.
Yarışmaya tüm katılımcılar eşit koşullarda katılacak, fotoğrafların çekim teknikleri ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi yapılmayacaktır.
Sizde eğlenceli bir yarışma ile en mutlu anınıza Porland'ı ortak etmek istiyorsanız #porlandheryerde hashtagi ile tabağın altındaki Porland'ı bizimle paylaşın!
Porland'ın Instagram sayfası (www.instagram.com/porlandkurumsal) sizleri bekliyor.

Porland "Yediğin İçtiğin Senin Olsun Tabağın Altındaki Porland'ı Bizimle Paylaş!" Yarışmasının Ödülleri:

3 Kişiye 6 Kişilik Kaya Maya Yemek Takımı
*Hediye içeriği: 
Tuzluk 1 adet, Biberlik 1 adet, Kayık tabak 2 adet (27 cm), Çukur tabak 6 adet (21 cm), Kase 6 adet (16 cm), Kase 1 adet (23 cm), Düz tabak 6 adet (27 cm), Kayık tabak 1 adet (32 cm), Düz tabak 6 adet (16 cm), Düz tabak 6 adet (19 cm)

Yarışma Katılım Koşulları
1.Bu kampanya Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün   08/09/2014   tarihli ve 40453693-255.05.02/2736-7137 sayılı izni uyarınca kapsam dışı bırakılmıştır. 
2. 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.
3. Porland şirketler grubu çalışanları ve birinci dereceden yakınları düzenlenen piyango, yarışma ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.
4. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer kanuni yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
5. Yarışmaya katılan fotoğrafların üçüncü kişilerin fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemesi, kamu düzenini bozucu, zararlı ve kötü alışkanlıkları özendirici, genel ahlak ve adaba aykırı olmaması, suç teşkil etmemesi, herhangi bir şekilde üçüncü kişilerin reklamı amacını taşımaması gerekmekte olup bu konudaki her türlü hukuki ve cezai sorumluluk katılımcılara aittir.
6. Katılımcıların paylaştığı fotoğrafların kullanım hakları ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve ilgili mevzuattan doğan mali hakları, Porland Porselen Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait olacaktır, katılımcılar işbu yarışmaya katılmakla bu hususu kabul etmiş sayılırlar. 
7. Yarışma, www.instagram.com sitesi #porlandheryerde hashtag'i üzerinden katılımcıların bu katılım koşullarında belirlenen şartlara uygun şekilde fotoğraf paylaşması suretiyle yapılacaktır. 
Katılımcılar yalnızca 1 (bir) fotoğrafla yarışmaya katılabilirler. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Evde, restoranda, kafede, okulda, sokakta, mekan farketmeksizin her yerden, kullandığınız Porland porselenlerinin altında yer alan ''Porland logosunu'' göstererek, en mutlu anlarınızın fotoğrafını #porlandheryerde hashtagi ile instagramda paylaşmanız gerekmektedir.
Paylaşılan fotoğraflar arasından Jüri kararı ile seçilen üç fotoğraf Porland Kaya & Maya Aşkı Koleksiyonundan 6 kişilik yemek takımı kazanacaktır. Paylaşılan fotoğrafın Porland logosunu içermesi, yaratıcı olması, dikkat çekici bir slogan içermesi,  belirtilen hashtag'in kullanılması gerekmektedir. Yarışmaya katılım sağlayan kişilerin paylaştığı fotoğrafların değerlendirilmesi Porland'ın belirlediği jüri tarafından yapılacaktır. Yarışma ve Jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen 3 (üç) kişiye "6 Kişilik Kaya Maya Yemek Takımı" ödülü verilecektir.
8. Katılımcılar işbu yarışmaya katılmakla, instagram profil fotoğraflarının, isim-soyisim, takma isim ve benzeri gibi instagram sayfalarında görünen bilgilerinin kazanan kişilerin duyurulması ve söz konusu kampanyanın tanıtımı amacıyla sınırlı olarak Porland tarafından yazılı, basılı, görsel, internet gibi elektronik ve sair mecralarda kullanılabileceğini kabul etmektedirler.
9. Yarışma ve Jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen 3 (üç) kişiye "6 Kişilik Kaya & Maya Yemek Takımı" ödülü verilecektir. Katılımcıların Porland tarafından belirlenen sürede başvuru yapması gerekmektedir. 
10. Yarışmaya 15/09/2014 saat 12:00 ile 20/10/2014 saat 12:00 arasında www.instagram.com sitesinde #porlandheryerde hashtag'i üzerinden katılınabilir. 
11. Porland'ın elinde olmayan sebeplerden dolayı oluşabilecek teknik aksaklıklardan Porland sorumlu değildir. 
12. Yarışmaya katılan fotoğrafların jüri değerlendirmesi 24/10/2014 saat 12:00'de yapılacaktır.
13. Yarışmayı kazananlar, Porland web sitesi (www.porland.com.tr) ve Porland Instagram hesabında (www.instagram.com/porlandkurumsal) 31/10/2014 saat 12:00'den itibaren duyurulacaktır.
14. Katılımcılardan, katılım sırasında yarışmaya esas almak üzere ve kazananın ödülünün verilebilmesi için kimlik ibrazı, adres ve benzeri kişiye ait belirleyici bilgiler ile katılıma ilişkin şifre veya kod numarası bilgileri istenebilir.
15. Yarışmaya katılım koşulları; www.porland.com.tr adlı web sitesinden öğrenilebilir.
16. İşbu kampanya hiçbir şekilde Instagram tarafından düzenlenmemekte ve Instagram sponsorluğunda yapılmamaktadır.
17. Bu yarışmaya katılan herkes, işbu koşulları kabul etmiş sayılır.
Yarışma Ödülleri:
3 Kişiye 6 Kişilik Kaya Maya Yemek Takımı
*Hediye içeriği: 
Tuzluk 1 adet, Biberlik 1 adet, Kayık tabak 2 adet (27 cm), Çukur tabak 6 adet (21 cm), Kase 6 adet (16 cm), Kase 1 adet (23 cm), Düz tabak 6 adet (27 cm), Kayık tabak 1 adet (32 cm), Düz tabak 6 adet (16 cm), Düz tabak 6 adet (19 cm)


PORLAND Hakkında: 
1976 yılında açılan ilk züccaciye mağazası ile temelleri atılan Porland markasının, doğuşu sayılabilecek bu ilk adımdan sonra, 1984 yılında özellikle gastronomi tüketicilerine yönelik masa üstü malzemeler pazarlama faaliyeti yürütülür. 1980'lerin sonuna doğru üretime yöneliş başlar 1992 yılında, % 100 yerli sermaye ile kurulan Porland; porselen üretiminin yanı sıra portföyündeki üç markası (Festino, Fiamma, Porland Style), yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesi, 1.500 çalışanı, 21 mağazası ve pek çok satış noktası ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Porland, başarısını uluslararası platformlara da taşıyarak dört ana bölgede 40'den fazla ülkeye üretiminin % 65'ni ihraç etmektedir. 20 yılı aşkın Ar-Ge deneyimine ve güncel teknoloji ile donatılmış Ar-Ge laboratuvarlarına sahip olan Porland, bu yöndeki çalışmalarını strateji ve büyüme hedeflerine paralel olarak şekillendirerek, bu çerçevede hedef pazarlara optimize edilmiş ürünleri, yaratıcı tasarımları, çevreci yaklaşımlarla sunmaktadır. Porland, Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan yerli porselen üreticisidir. 

www.porland.com.tr
www.facebok.com/porlandkurumsal
www.twitter.com/porlandkurumsal
www.instagram.com.tr/porlandkurumsal

Detaylı Bilgi İçin: 
PORLAND Kurumsal İletişim 0212 282 66 32-33 Esen Karatekin  ekaratekin@porland.com.tr 
PORLAND Kurumsal İletişim   0212 282 66 32-33 Murat Üstüner    mustuner@porland.com.tr 




Bu haber 1,146 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,515 µs