En Sıcak Konular

TÜRK ONLİNE MAĞAZALARI YURT DIŞINA AÇILIYOR

25 Nisan 2015 16:48 tsi
TÜRK ONLİNE MAĞAZALARI YURT DIŞINA AÇILIYOR Her geçen gün büyüyen e-ticaret sektöründe esnafın ve online mağazaların yurt dışına açılmasını sağlayan platform, e-ticarete farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Türk Online Mağazaları Yurtdışına Açılıyor

Türkiye'nin e-ticaret alanında ilk çoklu sosyal alışveriş platformu olan buypasa.com, 10 milyon TL yatırımla 27 Mart 2015'te başvuru almaya başladı.

Her geçen gün büyüyen e-ticaret sektöründe esnafın ve online mağazaların yurt dışına açılmasını sağlayan platform, e-ticarete farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Buypasa'yı diğer e-ticaret platformlarından ayıran en önemli özellikler; % 0 satış komisyonu olan sanal dükkanlar, fiyat kıyaslama, para kazan avantajları, satış-pazarlık, reklam ve SEO çalışmaları, sınırsız ürün yerleştirme, hazır müşteri, hazır pazar avantajları dahil e-ticaret için hayati önem taşıyan tüm operasyonların tek bir çatı altından yürütülebilmesi.

Alışveriş Odaklı Ziyaretçi Yönlendirme, Sıfır Komisyonlu Sanal Dükkânlar

Güçlü bir sermaye yapısı ile kurulan ve küresel internet markası olmayı hedefleyen buypasa.com, Türkiye'nin mevcut e-ticaretini yurtdışına açan ilk ve tek online platform olma özelliği ile dikkat çekiyor. Satış komisyonunun alınmadığı sanal dükkanlar ile alıcının ve satıcının yanında olan sistem, kullanıcıların güvenli alışveriş gerçekleştirmesini sağlayacak şekilde hizmet veriyor. Tüm bunların yanı sıra bünyesindeki online mağaza sahiplerine  alışveriş odaklı yüzlerce yeni ziyaretçi yönlendirme avantajı da sunuyor.

Buypasa İle "Paşa gibi Alışveriş" Dönemi

Dünya çapında milyarlarca dolar büyüklüğe ulaşan e-ticaret pazarına özel uygulamalar ve yaklaşımlarla yenilik katmayı amaçlayan platform, "Paşa gibi Alışveriş" mottosuyla Türkiye'deki e-ticareti farklı bir boyuta taşıyor.

Türkiye'nin yanı sıra Almanya ve Hindistan'dan da hizmet veren çoklu sosyal alışveriş platformunun yüzden fazla çözüm ortağı ve çalışanı bulunuyor. Ortadoğu, Asya, Avrupa, Hindistan ve Pakistan'dan büyük talep gören platform hakkında bilgi veren Proje Müdürü Gökhan Altıner ilk yıl hedeflerinin 15 milyon ziyaretçi ve 2000 sanal dükkân olduğunu belirtti. Altıner; "Sunduğumuz hizmetlerle mevcut sanal dükkan platformları arasından sıyrılıyoruz. Multi marketplace (çoklu pazaryeri) özelliği ile Türkiye'nin e-ticaretinin dünyaya açılması noktasında çözüm sağlıyoruz. Amacımız e-ticaret sektöründe yüksek satış komisyonları ve reklam maliyetlerine karşı, kullanıcılarına güvenli satış ile pazarlama desteği de veren güçlü bir küresel bir alternatif olmak" şeklinde konuştu.

Sisteme üye olanlardan üyelik ücreti ve satış komisyonu almayan platform, e-ticaretle uğraşan ya da ürünlerini sanal dükkân aracılığı ile tüketicilerle buluşturmak isteyen herkesi kayıt olmaya davet ediyor. Sistem, 1 milyona yakın hazır ürün veri tabanı, 500'den fazla marka, 400 binden fazla ürün teklifi ve 100'den fazla e-ticaret mağazası ile 1 Temmuz 2015'te kullanıcılara güvenli alışveriş hizmet vermeye başlayacak.

Kaynak: G MEDYA


Bu haber 688 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,292 µs