En Sıcak Konular

DESTİCİ: ''MİLLETİMİZİN VE KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ''

28 Şubat 2020 08:34 tsi
DESTİCİ: ''MİLLETİMİZİN VE KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ'' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İdlib'de rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Büyük Birlik Partisi, tüm mensuplarıyla devletinin, milletinin ve kahraman ordusunun yanındadır" dedi.


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İdlib'de rejim güçlerinin Rusya desteği ile düzenlediği hava saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında; "Kahraman Ordumuz meşruiyet sınırları içinde bulunduğu İdlib'de bu akşam Rusya ve Suriye Rejimi ortak yapımı kahpe saldırıların hedefi olmuştur. Bu hain saldırıların neticesinde şehitlerimiz ve yaralılarımız vardır. Bu mübarek gecede her şeyden önce şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz. Devletimiz elbette tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte vaziyet tespiti yapıp gerekli tedbirleri alarak bir istikamet tayininde bulunacaktır. Bu doğrultuda Büyük Birlik Hareketi tüm mensuplarıyla birlikte "Devlet ve Millet" dayanışmasının ve işbirliğinin her zamanki gibi en yüksek örneğini gösterecektir. Böyle zor zamanlarda milli birliğimizi tesis etmek ve ortak bir duruş sergilemek her vatansever ve milletperver için bir zorunluluktur. Ümit ediyor ve diliyoruz ki; toplumumuzun tüm kesimleri bu doğrultuda hareket etmelidir ve edecektir. Şayet birileri bu süreçte keskin ayrışma ve kutuplaşma üretme milli birlik ve beraberlik ruhumuza aykırı tavır sergileme hatta ve hatta bu çizgide ya da bu doğrultuda siyaset üretme hevesine düşmemelidir" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi olarak Başkanlık Divanı ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri başta olmak üzere bütün yöneticileri ile görüşme halinde olduklarını belirten Mustafa Destici;"Bugün Başkanlık Divanımızı da toplayarak süreci ve gelişmeleri an ve an takip edip sonuna kadar devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında durmaya devam edeceğiz. Rabbim kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Onları mansur ve muzaffer eylesin." dedi.



Bu haber 766 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,857 µs