En Sıcak Konular

DEMOKRAT PARTİ ' NİN KADINLARI OVAAZATLIYA ÇIKARMA YAPTI

30 Kasım 2010 21:16 tsi
DEMOKRAT PARTİ ' NİN KADINLARI OVAAZATLIYA  ÇIKARMA YAPTI Bursa'nın Ovaazatlı beldesinde partiler ; hafta sonu yapılacak belde belediye seçimleri için kıyasıya yarışıyor..Kıran kırana geçen seçim çalışmalarına Demokrat Parti ; Kadın Kolları ile damgasını vurdu.

Bursa'nın Ovaazatlı beldesinde partiler ; hafta sonu yapılacak belde belediye seçimleri için kıyasıya yarışıyor..Kıran kırana geçen seçim çalışmalarına Demokrat Parti ; Kadın Kolları ile damgasını vurdu.
 
Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Av.Sibel Kızılkaya İtkü, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcıları ; Nedret Bozkaya Taşar, Aygül Başgelen, Nurhayat Topçu ile beraber Gençlik Kolları Genel Başkanı Erhan Eren ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları ile ; Gençlikten sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Bilici ile bereber beldeye adeta çıkartma yapan Kadın Kolları Genel Başkanı Kahveci..İki gün süre ile aralıksız olarak beldede ev ev herkesi ziyaret ederek haftasonu belde de yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri için Demokrat Parti adayı Ayhan Güre ye oy istedi.
 
Demokrat Parti  Bursa İl Başkanı Abdullah Biçen ve Bursa İl ve ilçe teşkilatlarının da destek verdiği seçim çalışmalarında ; Bursa il teşkilatına mensup Kadın kolları il başkanı Tülay Yorulmaz ve ve teşkilatlarda görevli 100' ün  üzerinde  Demokrat Partili  kadın da çalışmalara destek veriyor.
 
DP Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci belde meydanında yaptığı konuşmada ; Halka hitaben ...
 
" Hepinizin uzun süredir beklediği Demokrat Parti heyecanınızı gözlüyorum. Demokrat Parti çiftçinin, köylünün halkın partisidir.Türkiye nin elli yılında mührümüz var. Bizim bu ülkeye yaptığımız hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Birileri gelip bu fabrikaları, bu toprakları bu barajları kendileri yapmış gibi satıyorsa bilinki yarın çocuklarımıza iş ,analarımıza aş evlerimize huzur kalmayacak. Rahmetli liderimiz  Menderes ten başlayarak Demokrat Parti ve çizgisi dışında yönetimi elde edenler bu halka refah getirmediler.Biliyoruz , bankalara borcunuz var. Kredi borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz. Mallarınız hacizde zorluk içindesiniz.Bu sorunların hepsinin tek çözüm adresi Demokrat Partidir.
 
Demokrasiyi bu ülkeye biz getirdik.Barajları biz yaptık.Tarlaları suya biz kavuşturduk.Ülkeyi  birlik ve dirlik içinde tuttuk.Terörü biz bitirdik.Bunların hepsinin altında Demokrat çizginin mimarları ; Rahmetli Menderes' i,Rahmetli Özal'ı ; Yaşayan en büyük liderimiz Demirel'in imzaları var..Kaybettiğimiz liderlerimizi rahmetle anıyoruz.
 
Ülke ayrıla ayrıla şimdi de kadınları ayıralım dediler.Başı açık ,başı kapalı diye ayrıştıralım diyorlar.Kadınlar için önemli olan çocuklarına yedirecek oldukları aş,aldıracak oldukları eğitim,kocalarına iş; Bizim saçımız,başımız kimsenin umurunda değil. Çünkü biz saçımızla,başımızla anneyiz.Başı kapalı olan,başı açık olan bizim kardeşimizdir,annemizdir,teyzemizdir,arkadaşımızdır.
 
Bakın biz böyle bir ayırım yapmıyoruz.Fakat birileri bu ayrımı yapıyorlar.Türkiye nin Demokrasi abidesi Demokrat Parti iktidarında herkes yeniden bir olacak.Tek Türkiye olacak.Tek millet olacağız.
 
Referandumda oy verdiniz.Ne değişti ? Yargılama yapacağız dediler..Yargıladılar mı ? Hayır ...O zaman artık bunların kimseye söyleyecek hiç bir şeyi kalmamıştır.Sadece burada hafta sonu yapılacak belediye seçimleri için, Önümüzde ki yıl yapılacak genel seçimler için ,yarınınızı teminat altına almak için  Demokrat Parti diyoruz" dedi..
 
Hep birlikte Adaletten yana Doğruyol da Anavatanımız da Demokrat Parti de bir ve beraber olarak yolumuza devam edelim". diyen Kahveci sonrasında kapı kapı dolaşarak vatandaşları dinledi....

05.12.2010 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Demokrat Parti Adayı Ayhan Güre'ye destek olmak amacıyla Genel Başkan Vekili  Salih Uzun 'un da beldeye gelerek miting yapacağı gelen bilgiler arasında ....

  

 

Not: Bu haber Mir Haber'e "demokrathaberlerajansi" tarafından yayınlamak üzere e-posta yolu ile gönderilmiştir. 
 



Bu haber 1,180 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,060 µs