En Sıcak Konular

Buğra Köse

Kartal Bakışı
Buğra Köse
7 Mart 2011

Ayıp Oluyor Taraftara!



Kayseri'nin puan kaybetsiyle; kupada herhangi bir kaza sonucu elenmenin telafisi,ancak lig dördüncülüğü ile sağlanabilirdi. Beşiktaş, işte bu bahaneyle yeniden lige de tutunabilirdi belki! Bunun için maça; motive olmasını beklediğimiz takımın, motive olmadığını gördük. Son vuruşlardaki beceriksizlik bunun göstergesiydi.
Süpriz bir isim vardı ilk 11'de. Fernandes! Bu ismi görünce; Shuster'in kesinlikle kazanmak ve kazanmak için de hücum oynayacağı belliydi. Çünkü Fernandes yetenekleriyle, Ernst ve Aurelio'dan hücum gücü çok daha fazla bir oyuncu.
İlk yarıda Necip sadece Jaja'yı takip edince orta sahanın savunma yükünü Fernandes çekmek zorunda kaldı ve hücuma katkısını pek göremedik. Fakat, Shuster bunu farkedememiş ki; ikinci yarıda, kötü oynadı zannedip Fernandes'i çıkartarak onun oynadığı bölgeye Nobre'yi monte etti. Oynattığı hiç bir maçta o bölgede verim alamadığı Nobre'yi hala orda ısrarla denemesi anlaşılır gibi değildi. Nobre'yi oyuna al ama forvete koy. İkile forveti artık. Rakip zaten 10 kişi! Fiyasko bir değişiklik. Olacaklar belliydi artık...Ve oldu da! Madem hücumu güçlendirmek istiyorsun, Fernandes ile Guti'yi yer degistir. Ya da Fernandes'i oyundan çıkardın diyelim, Guti'yi öne sürüp Ernst'i oyuna almak en mantıklısıydı. Nobre, yine başlamaya hazır bütün atakları kesti. Shuster,değişiklik yaparak oyuna müdahele ettiğini sanıyor! Zaten ben anlamıyorum: Biz Beşiktaşlılar, takımımızın hücum oynamasını severiz. Çift forvet oynatmayan hocaları sevmeyiz..!
Bobo golü attığında; Trabzon da 10 kişi olduğu icin, dedim ki: Artık bu maç farka gider. Çünkü Beşiktaş, rakip eksik olduğu için 55. dakikadan itibaren kanatlardan yüklenmeye başlamıştı. Derken YİNE duran toptan (bu sene kaçıncı bilemiyorum) yenen bir gol... Üstüne de Sivok bombası derken yine maç elden gitti.
Bir tek Necip müthiş oynadı. Gerçekten Beşiktaş'taki en iyi maçını oynadığını düşünüyorum. Hilbert çok formsuzdu. Ortaları bile auta yaptı. Ver-kaçlarda topun, ya arkasında ya önünde kaldı. Guti ilk yarıda iyydi ama ikinci yarıda neredeyse hiç yoktu. Anlayamadığım; Guti'nin, duran toplarda yaptığı ortalar çok kötü . Güçü mü yok yoksa stilimi bu anlamış değilim. Ekrem daha iyi ortalar!
Shuster gidene kadar yazacağım. Galiba gitmeli bu adam! Çok da şanslı Shuster... Kaybedilen önemli maçlarda hep bir bahanesi var: Ah şu kırmız kartlar!
Sezon, kupa ile devam edecek. Lig de Galatasaray ve Bursa maçı dışında bitti Beşiktaş için! Umarım kalan maçlarda Shurter, gençlere şans verir ki, önümüzdeki sezon en azından yabancı sayısındaki bu fazlalığın; sıkıntısını yaşamayız.
Hakemler, akşam tamamen fiyaskoydu!! Simao'nun attığı gol ofsayt değildi! Simao'ya sarı kartı varken elle düzelttiği topta ikinci sarı kartı veremedi. Çünkü Sivok'u atmıştı oyundan. Korktu! Burak'ın pozisyonunu ise, hadi sen göremedin yan hakemin de mi göremedi? Trabzonspor'a da gol lazım adam niye kendisini atsın. Yuvarlıyacaktı boş kaleye... Bu yorumu bile yapamadı.


Bu yazı 1,501 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 11 Haziran 2011 Genc Kadro!
    • 25 Mayıs 2011 Transferler ve Milli Takim
    • 14 Mayıs 2011 Önümüze Bakalım...
    • 30 Nisan 2011 Kartal Haketti...
    • 26 Nisan 2011 Temiz Ligimiz!!!
    • 16 Nisan 2011 Kupayı Alacağız!
    • 12 Nisan 2011 Quresma!! Quresma!! Quresma!!
    • 7 Nisan 2011 Sessiz Gece
    • 20 Mart 2011 Uyanış!
    • 7 Mart 2011 Ayıp Oluyor Taraftara!
    • 1 Mart 2011 Başlangıç!
    • 25 Şubat 2011 Git Artık Schuster!
    • 20 Şubat 2011 İhanet!
    • 17 Şubat 2011 Rezalet!
    • 13 Şubat 2011 Umut Kupalara Kaldı!

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,927 µs