Cumhuriyet tarihinin en büyük çaplı rüşvet ve yolsuzluk skandalı ortaya çıkıyor. Başbakan Erdoğan da bunu yurt dışı uzantılı bir çetenin siyasi mühendislik girişimi olarak tanımlıyor.
Anlayacağınız hükümet suçluların telaşını çağrıştıran bu davranışlarıyla, yolsuzluk ve rüşvet iddialarının doğru olma olasılığının ne kadar da güçlü olduğunun işaretini veriyor. Polisi sürüyor, savcıyı tehdit ediyor, TÜSİADI ihanetle damgalıyor. Açıkçası yolsuzluk ve hukuksuzluk hakkında kimse konuşmayacak diyor. Yapılan bu baskı ve yıldırma politikasında da oldukça başarılı oluyor. Şimdilerde Kimse ne kutudaki dolarları ne yatak odasındaki kasaları ne de Bilal'in vakfına akan paraları konuşmuyor ya da konuşamıyor. Tüm bu gerçekler korkuyla bilinç dışına bastırılarak unutturulmaya çalışılıyor. Çalışılıyor çalışılmasına da!.. o kadar çok yolsuzluk iddiası var ki!.. bilinç dışı bir türlü tamamını alamıyor . Her ne yapılsa da bir kısmı açıkta kalarak, işte ben buradayım diye sırıtıyor.
GÜNÜN SÖZÜ : AHLAKIN OLMADIĞI YERDE KANUNLAR BİR İŞE YARAMAZ (NAPOLYON)
Yalçın Güzelhan - Ortadoğu
Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33121
Değerli okuyucumuz,
Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
· Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
· Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
· Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
· Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
· Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
· Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
· Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
· Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.
Hakverdi Murat Merdamert
Arif Tarakcı
Sabiha Sena
Bütün Yazarlar
Prof.Dr.Mehmet Öz Türk Ocakları Genel Başkanı
Nuri Gürgür
Prof.Dr.Mustafa Erkal-Aydınlar Ocağı Genel Başkanı
Yorumlar
+ Yorum Ekle