ERDOAĞAN'IN ''PARALEL YAPI'' ÖFKESİ ZİRVE YAPTI
28 Şubat 2014 12:44 tsi
Başbakan Tayyip Erdoğan Burdur'da mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, cemaat ve muhalefeti hedef aldı.
Erdoğan'ın "parelel yapı" öfkesi zirvede
Cemaat ve muhalefeti hedef alıp sert açıklamalar yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, "Adı paralel yapı olan virüs bizi bölmek için ortaya çıktı. Benim ülkemin en mahrem bilgileri başka ülkelerin adına çalışan casuslar tarafından dinleniyor, servis ediliyor ve
Başbakan Tayyip Erdoğan Burdur'da mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, cemaat ve muhalefeti hedef aldı. Erdoğan, "Bizi bölmek isteyenler var. İşte bu adı paralel yapı olan virüs bizi birliğimizi bölmek için ortaya çıktı. Ama başaramayacaklar. Sizin bu birliğiniz, beraberliğiniz bu kardeşliğiniz, sizin yeniden büyük Türkiye anlayışınız buna fırsat vermeyecek. 30 Mart'ta ya eski Türkiye diyeceğiz ya da yeni Türkiye diyeceğiz. Onlar dedikodu üretecekler, onlar montajcı montajcı" diye konuştu. Erdoğan, konuşmasında 1960 tarihli olduğunu söylediği Eskişehir Örfi İdari Kumandanlığı'nın tebliğini göstererek, o dönemde de Demokrat Partililerin yolsuzlukla suçlandığını kaydetti. Erdoğan, şöyle devam etti: "Şimdi de okyanus ötesinden CHP'nin hocası, bu genel müdürün eline bir montaj ses kaydı verdi. evet. Önceki rezaletlerden ders almaya genel müdür, şimdi de bu montajla işi idare etmeye çalışıyor. Çünkü bu senaryoda hocası bu görevi verdi, 'sen belge sallayacaksın'dedi. 'Biz buradan montaj yapacağız, sen gideceksin meydanlarda bizim montajlarımı anlatacaksın'dedi. Ey hoca, ey hoca, eğer bir yanlışın yoksa, Pensilvanya'da durma. Senin vatanın Türkiye'yse, vatanına gel. Siyaset yapacaksan çık meydanlara siyaset yap. Ama bu ülkeyi karıştırma, bu ülkenin huzurunu bozma. Bir çok provokatif eylemlerin içerisinde bulunma. Şimdi Hoca'yla CHP genel müdürü, el ele kol kola Türkiye'yi kaosa sürüklemenin gayretindeler."
Hakim savcı kayıtsız
Erdoğan, "Benim ülkemin en mahrem bilgileri başka ülkelerin adına çalışan casuslar tarafından dinleniyor, servis ediliyor ve bu ülkenin savcısı hakimi buna kayıtsız kalıyor. Benim yanıma polis olarak gelen, bizim yetiştirdiğimiz emniyet müdürü, emniyet amiri komiseri benim ofisimin bakıyorsunuz, en mahrem yerine böcek yerleştiriyor ve beni dinliyor" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Buradan ben MHP'nin tabanına da sesleniyorum. Siz de tavrınızı ortaya koymanız lazım. MHP bu kirli komplonun aracı olmamalıdır. CHP içinden sağ duyulu sesler yükselmeye başladı. Bu kaset siyasetinin ne kadar çirkin olduğunu seslendirmeye başladılar. CHP'li kardeşlerimin tamamı bunları lütfen görsün" dedi.
Bırakın bunların dersanelerini
Erdoğan, "Bunların bir gazetesi var biliyorsunuz. Dayatmayla satarlar. Dershaneye üye olacaksın gazete alacaksın derler. Bırakın bunların dershanelerini filan, bırakın bunların okullarını filan. Bize devletin okulları yeter deyin.Devletin okulları yeter. Hafta sonlarında anne baba eğer yavrusuna takviye istiyorsa, takviye dersler vereceğiz. Ücretsiz olacağız. Öğretmenlerimiz ayrıca bedellerini alacaklar. Bunlara hep birlikte bir ders verilmesi gerekiyor. Birliğimizi bozmaya hakkınız yok diyelim" diye konuştu.
Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdoganin-parelel-yapi-ofkesi-zirvede-95249h.htm
Bu haber 809 defa okundu.
Yorumlar
+ Yorum Ekle