En Sıcak Konular

VATANSEVER TÜRK AYDINLARI BİLDİRİSİ

13 Ocak 2016 15:51 tsi
VATANSEVER TÜRK AYDINLARI BİLDİRİSİ Türk Ocakları Genel Merkezi, terör örgütüne karşı yürütülen mücadeleyi alçakça suçlayan bir grup sözde akademisyenin bildirisine,karşı bir bildiri imzaya açtı.

Vatansever Türk Aydınları Bildirisi

Türk Ocakları Genel Merkezi, terör örgütünün Türkiye'yi bölmek, vatanın bir bölümünü kantonlaştırmak için başlattığı hain saldırılara karşı yürütülen mücadeleyi "Devletin başta Kürt halkı olmak üzere tüm bölge halklarına karşı gerçekleştirdiği katliam" olarak alçakça suçlayan bir grup sözde akademisyenin bildirisine karşı aşağıdaki bildiriyi imzaya açmıştır. 

BİLDİRİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR, BİLDİRİYE İMZALARIYLA DESTEK VERMEK İSTEYEN AKADEMİSYENLER VE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİ AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURARAK İMZA VEREBİLİRLER.

(Bildiriye Akademik kadrolar, Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri, Araştırma Görevlileri, Doktor ve Doktora Öğrencileri ile sivil toplum kuruluşlarının yönetici, temsilci ve üyeleri de imza verebilirler) Son imza tarihi 18 Ocak 2016 saat 18.00'dir.

Vatansever Türk Aydınları Bildirisi
 
"Türk milleti ve devleti, tarihimizdeki en ağır saldırılardan biriyle yüz yüze. Türk milletinin birliğini ve Türk devletinin bekasını yürekten savunanların, çözülmeye yol açacağını ikaz ve ihtar ettiği "Çözüm Süreci" boyunca şımartılan PKK terör örgütü, şehir ve mahallelerimizi işgale teşebbüs cüretini göstererek milli varlık ve birliğimize açıkça meydan okuyor. Gün geçmiyor ki, Anadolu'daki sıvasız evlere şehadet haberlerinin ateşi düşmesin. Milletçe her gün kurşunlanıyor, her gün katlediliyoruz. Ancak saldırılar yalnızca güvenlik güçlerimizin, masum vatandaşlarımızın tertemiz sinelerini hedef almıyor. Eli kanlı canileri daha da coşturmak için seferber edilen propaganda çarkı, yalanlarını pervasızca kusuyor. Akademik unvanlarını Türk milleti ve devletine duydukları ideolojik kinin paravanı haline getiren kesimlerin yayınladığı örgüt bildirisi, bu taarruzun daha da hız kazanarak devam edeceğini gösteriyor. İçinde tek doğru cümle bulunmayan iftira manifestosu, üniversite tarihimize sürülmüş kapkaranlık bir lekedir. Bu zevat arasında yer alan bazı kişilerin daha düne kadar, "çözüm sürecin"nde devleti yönetenlerin aklına danıştıkları kişiler oluşu da bir ibret vesikası olarak tarihe geçecektir. "Barış" gibi ilkeleri, terörü mazur ve meşru göstermek arzusuyla kirli namlulara sürenler, öncelikle insanlığın ulvi değerlerini katlediyorlar.
 
Türk aydınları olarak terör örgütü ve işbirlikçilerinin hain saldırılarını lanetliyor, bölge halkının refah ve huzurunu temin ile Türkiyemizin birlik-beraberliğini korumak için hukukun çizdiği çerçevede azami hassasiyetle yürütülen mücadeleyi desteklediğimizi ilan ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki, teröre karşı milletçe yürek yüreğe sergileyeceğimiz güçlü dayanışma, ufkumuzda biriken kara bulutları dağıtmaya yetecektir. Cenab-ı Allah'ın izniyle bu ateş çemberinin de parçalandığını göreceğiz. Yeter ki devletimizi yönetenler, ihanet pusularında mücadele azimlerini yitirmesin, bir daha asla, terör örgütü ve uzantılarıyla bir çözüm arayışına girmesinler. "
 
BİLDİRİYİ DESTEKLİYOR VE İMZA VERİYORUM DİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ VE FORMU DOLDURUNUZ

http://turkocaklari.org.tr/sayfa/6094/vatansever-turk-aydinlari-bildirisi.html 



Kaynak: turkocaklari.org.tr  http://turkocaklari.org.tr/sayfa/6094/vatansever-turk-aydinlari-bildirisi.html


Bu haber 729 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,302 µs