En Sıcak Konular

NEFES KESEN BİR YOLCULUĞA AÇILAN GEÇİTLER: KARANLIK GEÇİT - BOZKAYA

27 Aralık 2021 10:32 tsi
NEFES KESEN BİR YOLCULUĞA AÇILAN GEÇİTLER: KARANLIK GEÇİT - BOZKAYA Sakin ve iddiasız bir yaşam, bir haberle tümüyle değişebilir mi? İnsanın hiç bilmediği bir dünyaya yolculuk yapmak için yalnızca cesaretin yeter mi?

NEFES KESEN BİR YOLCULUĞA AÇILAN GEÇİTLER: KARANLIK GEÇİT - BOZKAYA

Sakin ve iddiasız bir yaşam, bir haberle tümüyle değişebilir mi? İnsanın hiç bilmediği bir dünyaya yolculuk yapmak için yalnızca cesaretin yeter mi? Merak, heyecan ve bilinmezin efsunlu çekimine kendini öylece bırakacak umudunun bu yolculuğun itkisiyle çıkılan bu yolculuğun adı Karanlık Geçit - Bozkaya. Ümit Cömert’in kaleme aldığı seri romanların ilki olan kitapta sakin hayatının bir anda alabora olduğu Mete’nin macera ve gizem dolu serüveni anlatılıyor.

Mete’nin bir anda geçmişiyle bağlantılı olaylar silsilesiyle kendini Bozkaya Dağı’nda, başka bir âleme açılan bir geçitte bulmasıyla her şey birden bambaşka bir hâl alıyor. Keşfedilen o geçitten bu Dünya’ya geçen karakterlerin eşliğinde geçmişte yarım bırakılmış tüm hesaplar ortaya dökülüyor.

Fantastik bir dünyanın, gerçek mekânların içinden doğduğu Karanlık Geçit - Bozkaya, aslında her yanı hikâyelerle dolu Anadolu’nun gizemlerine bambaşka bir bakış getiriyor. Yalın ve sürükleyici anlatımıyla her sayfada bir sonraki karşılaşmanın heyecanı hız kesmeden devam ediyor.

“Penceresinden ışık süzülen, eski bir yapının içine girdikten sonra hayatını değiştirecek adımları attığının farkında değildi. Tüm odaları gezdikten sonra kimseyi göremedi ama onu takip eden birilerinin olduğunun az çok farkındaydı.”

1989 Ankara doğumlu Ümit Cömert, Gazi Üniversitesi’nden mezun oldu. Eserin özgün kapak tasarımı da bilgisayar üzerinde programlar ile üç boyutlu mimari görselleştirme alanında çalışan yazara ait. Atmosferi kadar karakterlerin derinliği ve özgünlüğüyle de incelikle tasarlanmış Karanlık Geçit-Bozkaya, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlandı.


Bu haber 674 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,356 µs